CSAVE Közgyűlés és Klubest

Egyesületünk Éves Közgyűlésére 2019. május 30-án került sor a CSAVE KLUB helyiségében.

A Közgyűlésen az Egyesület elnöke, dr. Rudas László beszámolt a CSAVE 2018. évi tevékenységéről. Szerencsére sok érdekes eseményt kellett ismertetnie, kezdve a különböző rendezvényeken (pl. Piac és Profit konferenciák) elhangzott érdekes előadásoktól az állami szervekkel kezdeményezett konzultációkon keresztül egészen a nagysikerű on-line konferenciánkig, amely a családi vállalkozások átörökítésével kapcsolatos problémakört járta körül.

Ezután került sor a 2018-as mérleg bemutatására és a 2019. évi munkaterv és szakpolitikai tevékenység ismertetésére. Az összes dokumentumot a résztvevők egyhangúan elfogadták.

A Közgyűlés lezárása után a rendezvény jó hangulatú klubestként folytatódott. Először a Dr. Rose Magánklinika, egy egészségügyi témával foglalkozó vállalkozás vezetői ismertették a vállalkozásuk kínálta lehetőségeket, amelyek többek között felölelték a prevenciót, a szakorvosi vizsgálatok, a szépészeti kezeléseket és a műtéti beavatkozásokat is.

Még náluk is nagyobb sikere volt az ezután következő programnak, a Bajnóczy Pince által tartott borkóstolónak. Az 1928-ban vásárolt a birtok mai tulajdonosa, Szabó Tünde, a 4. generáció képviselője mutatta be többek között a Szent György-hegyi 2017-es Szemenszedett Olaszrizlinget és a 2018-as Sárkánylelke Pinot noir Rozét. A borok évről évre nyernek elismeréseket hazai és nemzetközi borversenyeken, idén a VinAgorán 3 ezüstöt vehettek át.

©2022 Családi Vállalkozások Országos Egyesülete

Keresés